Wino powstało po to, by towarzyszyć posiłkom – i to jest jego najistotniejsza rola. Stół to miejsce, gdzie wino może spotykać się z potrawami, zawierać sojusz i podejmować współpracę. Wino to także zdrowie, którym boski trunek dzieli się z człowiekiem w imieniu natury.

Nie boimy się eksperymentować zarówno z doborem wina, jak i z użyciem wina w procesie przygotowywania posiłków. Kuchnia używająca wina jest ze swej natury lekka, zdrowa, wyrafinowana, elegancka i pyszna. Wyznajemy zasadę, że wino powinno znaleźć się na stole w towarzystwie odpowiednio dobranej strawy. Do każdej potrawy polecamy więc wina z różnych „półek” cenowych. Ale szanujemy również wybór klienta. Z dbałości o jakość, nasze autorskie menu jest krótkie, ale sezonowe i zmienne.

Zapraszamy do degustacji, życząc Smacznego i Na Zdrowie.